Ανθρώπινη Αλληλεγγύη

Μ.Μ.Ε ΑΧΑΙΑΣ Εκτύπωση E-mail

Πρός   Μ . Μ . Ε  Νομού Αχαΐας
Κοιν.  Μ.Μ.Ε  Αθηνών , Αιτωλ/νίας , 
Ευρυτανίας ,  Ηλείας   
              


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

                          Ο σύγχρονος τρόπος ζωής , ο υπερκαταναλωτισμός , η απαξίωση στις αξίες της ζωής έχουν κάνει τον άνθρωπο ανάλγητο , χάνοντας έτσι την ανθρωπιά και την ευαισθησία του .
Η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη αγωνίζεται για την ανατροπή αυτής της κατάστασης , αγώνας δύσκολος , όμως  στόχος υψηλός αλλά προ πάντων  ιερός . Η Ανθρώπινη  Αλληλεγγύη δημιουργήθηκε πριν τέσσερα χρόνια με έδρα την Ηλεία . Έχει βραβευτεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλο , το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης , το Νομάρχη Ηλείας , την Πολεμική Αεροπορία , το Ιδρυμα Προασπίσεως Ηθικών και Πνευματικών Αξιών .  Όλα αυτά για την μεγάλη δραστηριότητά της .
Έχει παραρτήματα σε αρκετούς Νομούς και επεκτείνετε σιγά σιγά και στους υπόλοιπους . Με μεγάλη  χαρά σας ανακοινώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε  το παράρτημά μας  εις το Νομό Αχαΐας . Το ξεκίνημα μας   θα γίνει  την 1η Οκτωβρίου 2008 , στις 6.30 μ.μ ημέρα Τετάρτη , στην αίθουσα  Μέγαρο Λόγου και Τέχνης , πλατεία  Γεωργίου 17α  2ος όροφος .  Μπορούμε όλοι  μαζί να δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο , για μια κοινωνία καλύτερη πιο ευαισθητοποιημένη .
Θα σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά .

 

Σύνδεση